Ο Ράσφορντ συνεχάρη τον Ποπόφ που τα έβαλε με τους ρατσιστές
Ο διεθνής Άγγλος Μάρκους Ράσφορντ αποθέωσε τον αρχηγό της Βουλγαρίας Ίβελιν Ποπόφ για τη στάση του απέναντι στις ρατσιστικές επιθέσεις των συμπατριωτών του
Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα ρατσιστικά συνθήματα και οι ναζιστικοί χαιρετισμοί που έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Βουλγαρίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2020.
Οι οπαδοί των γηπεδούχων ξέσπασαν με ρατσιστικά παραληρήματα κατά των Άγγλων διεθνών, κάτι που βρήκε αντίθετο τον αρχηγό της εθνικής τους, Ίβελιν Ποπόφ.
Ο 31χρονος έκανε ότι μπορούσε για να συνετίσει την κερκίδα, ενώ στο ημίχρονο έκανε έκκληση προς τους οπαδούς να σταματήσουν τα απαράδεκτα συνθήματα.
Η στάση του αρχηγού της Βουλγαρίας, πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος τον συνεχάρη για το ήθος που επέδειξε.
«Μου είπαν τι έκανε ο αρχηγός της Βουλγαρίας στο ημίχρονο. Το να σηκώνεις μόνος σου ανάστημα και να κάνεις το σωστό χρειάζεται θάρρος και τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
- Αφγανιστάν: «Εκατοντάδες νεκροί» από βομβαρδισμό του Πακιστάν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Καμπούλ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ

