Ελένη Μενεγάκη: Γιατί έσβησε την σελίδα της στο Instagram;
Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχθηκε ότι από γκάφα «κατέβασε» τη σελίδα της στο Instagram
Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχθηκε ότι από γκάφα «κατέβασε» τη σελίδα της στο Instagram!
Τι έγινε με το Instagram;
«Χθες έκανα μια βλακεία με όλες αυτές τις αναβαθμίσεις και την κατέβασα τη σελίδα. Και λέω «την έκανες, Ελενίτσα, την έκανες». Αλλά μετά την ξανανέβασα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια που δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι δεν το ‘χει πάρα πολύ με το ίντερνετ, αλλά όπως είπε «εσείς ξέρετε και δεν με παρεξηγείτε».
Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια έχει πολλά στο μυαλό της. Πρόσφατα μάλιστα τα έντονα καιρικά φαινόμενα της άφησαν ζημιές στην επιχείρηση της στην Άνδρο!
Οι καταστροφές στην περιουσία της
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν τις Κυκλάδες, πνίγοντας την Άνδρο και την Σύρο, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην ξενοδοχειακή επιχείρηση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.
Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας (7/10) η κακοκαιρία έπληξε το νησί της Άνδρου με τους δρόμους να μετατρέπονται σε χειμάρρους και εγκλωβισμένοι οδηγοί να ζητούν την βοήθεια της πυροσβεστικής.
Στο νησί σημειώθηκαν επίσης και κατολισθήσεις στις περιοχές Αποικία και Στενιές, ενώ υπερχείλισε και ο ποταμός Άχλας.
Η θεομηνία προκάλεσε μεγάλες ζημιές και στην ξενοδοχειακή μονάδα «Όναρ» του γνωστού ζευγαριού.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το enandro.gr φαίνονται οι εγκαταστάσεις να έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και η λάσπη να έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα.
Το «Όναρ» όπως ονομάζεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα του γνωστού ζευγαριού υπέστη σοβαρές ζημιές από τη νεροποντή.
Το υπαίθριο μπαρ κατέρρευσε, τα νερά του φουσκωμένου ποταμού έφτασαν στο ισόγειο και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να καταφύγουν στον πρώτο όροφο και το μαγειρείο καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά.
Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι πλημμύρισαν στην Άνδρο λόγω της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε το νησί.
Η Ελένη Μενεγάκη είχε πει πριν από λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής της:
«Ήξερα τι γινόταν χθες στην Άνδρο. Μιλούσα με ανθρώπους χθες βράδυ και μου έλεγαν «τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί», φουσκώσανε τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού, πλημμύρισαν πολύ άσχημα, που στην Άνδρο δεν έχουμε πολύ εύκολα βροχή… Δηλαδή μετά τον Μάιο φανταστείτε δεν βλέπουμε σταγόνα…»!
Φωτογραφίες: enandro.gr
- Στον Προφήτη Ελισσαίο του Ψυρρή η πρώτη προφορά του Επιταφίου – Κατάνυξη στη «γειτονιά» του Παπαδιαμάντη
- Γολγοθάς: Οι ανακαλύψεις γύρω από την ύπαρξη του τόπο του μαρτυρίου
- Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας από Θεσσαλονίκη για Αθήνα – Αναχώρησε με 1 ώρα καθυστέρηση λόγω βλάβης
- Ξέσπασμα του Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Το «καρφί» στον Σαμς Σαράνια
- Πάσχα: 100 συλλήψεις για βεγγαλικά και τουλάχιστον 7 τραυματίες – Έχουν κατασχεθεί πάνω από 170.000 είδη πυροτεχνίας
- Κένυα: Υπέρ μιας αυτόνομης Δυτικής Σαχάρας





