Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια – αν όχι το πιο διάσημο – της ελληνικής showbiz, γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2009, όταν η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει διακοπές στα Άχλα της Άνδρου. Το ταξίδι αυτό, έμελλε να είναι η αρχή ενός δυνατού love story, καθώς η γνωριμία της δημοφιλούς παρουσιάστριας με τον Μάκη Παντζόπουλο, εξελίχθηκε από έναν δυνατό έρωτα, σε μία σε μία υπέροχη σχέση, αλλά και στη γέννηση της μικρής Μαρίνας….

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Το ζευγάρι έχει επέτειο γάμου στις 18 Φεβρουαρίου και έχει κλείσει τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου, όμως φέτος το καλοκαίρι κλείνουν 10 χρόνια από την ημέρα που γνωρίστηκαν.

Η σχέση των Μενεγάκη – Πατζόπουλου ήρθε να ταράξει τα media κάπου στα τέλη του 2009 και αρχές 2010, οπότε και χύθηκαν τόνοι μελανιού γι’ αυτό το ειδύλλιο…

Η Ελένη Μενεγάκη εκείνο το καλοκαίρι χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια. Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει τότε τις τελευταίες του κοινές διακοπές στη Ζάκυνθο και μετά η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να ξεκουραστεί για λίγο στα Άχλα, στην Άνδρο, όπου και γνώρισε τον απόλυτο έρωτα, στα μάτια του Μάκη Πατζόπουλου.

Στην αρχή η Ελένη Μενεγάκη δε μιλούσε για τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, παρόλο που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας τρυφερές φωτογραφίες τους. Εκπομπές και περιοδικά τότε, είχαν πρώτο θέμα τον έρωτα της παρουσιάστριας με τον Μάκη. Ο καιρός πέρασε και το ζευγάρι ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως η ίδια η Ελένη παρέμενε φειδωλή στις δηλώσεις της μέχρι που ήρθε στον κόσμο η Μαρίνα τους.

Το ζευγάρι επισημοποίησε κρυφά τη σχέση του πριν τέσσερα χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη του. Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Η Ελένη άρχισε σιγά-σιγά να μιλά για την προσωπική της ζωή, εκφράζοντας τις απόψεις της δημόσια:

«Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του; Γιατί μένει πάντα νέος; Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της, απευθυνόμενη στις τηλεθέατριές της. Και είχε αναφέρει: «Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις. Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια… Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το ‘χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο».

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις της και έχοντας αποκτήσει την Μαρίνα της, είχε δηλώσει:

«Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα. (…) Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω. Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πιο αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια… Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα».