Ένινγκ: «Έχουμε καλό ρόστερ, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»
Ο νέος τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, ενημερώθηκε για το ρόστερ του Άρη από τον Απόστολο Τερζή, ενώ η πρώτη εικόνα που έχει σχηματίσει είναι αρκετά καλή.
Ο νέος τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, βρίσκεται από το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τους παίκτες του Άρη από τον Απόστολο Τερζή, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα ως βοηθός.
Την Δευτέρα αναμένεται να προπονήσει ο ίδιος τους παίκτες του Άρη στο Νέο Ρύσιο, ενώ η μέχρι στιγμής εντύπωσή του από τα ματς της ομάδας που έχει παρακολουθήσει είναι αρκετά θετική.
«Θα περάσω στην ομάδα αυτά που θέλω σταδιακά για είναι ομαλή η μετάβαση , το ρόστερ είναι πολύ καλό και μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα», ήταν χαρακτηριστικά κάποια από τα λόγια του Γερμανού τεχνικού προς τα στελέχη των «κιτρινόμαυρων»
Ωστόσο, έχει δει τις αδυναμίες της ομάδας τις οποίες θα κληθεί να βελτιώσει τις επόμενες εβδομάδες.
Η επίσημη παρουσίασή του 54χρονου τεχνικού αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.
- Η… ιδιαίτερη δήλωση του Κάιλ Γκάι: «Η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα στον κόσμο μετά το NBA»
- Φάμελλος: Κυβέρνηση σκανδάλων, από όπου και να την πιάσεις λερώνεσαι
- Ανάδειξη και προστασία του «Λεπροκομείου Καρλοβάσου»
- Ζάκυνθος: «Προβληματικά άτομα» χαρακτηρίζει τους γονείς που ζητούν την οριστική απομάκρυνσή της η παιδίατρος
- Η μητέρα του κακοποιημένου βρέφους στην Ηλεία είχε φύγει από το σπίτι της το 2024
- Τουρκία: Οι οπαδοί ανέβασαν πανό κόντρα στη Ρουμανία χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας της χώρας

