Αγιόν: Παίζει με μάσκα κόντρα στον Ολυμπιακό
Μπορεί να υπέστη κάταγμα στη μύτη στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, αλλά ο Μεξικανός σέντερ της Ζενίτ επέστρεψε νωρίτερα στα παρκέ.
Ο Γκουστάβο Αγιόν είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη στην πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, στον αγώνα απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Αγιόν θα έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για δύο βδομάδες και έτσι ήταν αμφίβολος για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. (18/10, 21:30).
Όμως ο Μεξικανός σέντερ επέστρεψε νωρίτερα, καθώς αυτή την ώρα αγωνίζεται στο παιχνίδι της Ζενίτ για την τέταρτη αγωνιστική της VTB με προστατευτική μάσκα.
Έτσι ο Αγιόν αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκα απέναντι στον Ολυμπιακό, ενισχύοντας σημαντικά την φροντ -λάιν των Ρώσων.
- Νέα Υόρκη: Χιονοθύελλα παγώνει τα πάντα – «Η χειρότερη την τελευταία δεκαετία»
- Άρης: Ραντεβού του Ρέγες με τον Μιχάλη Γρηγορίου
- Ανείσπρακτα ενοίκια: Πώς να γλιτώσετε φόρο – Τα δικαιολογητικά
- Μπλάτερ: «Η σχέση του Ινφαντίνο με τον Τραμπ μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε πολιτική»
- Έχω παιδιά: Νέες περιπέτειες για την οικογένεια Πολίτη
- Κάμαλα Χάρις: Η στάση Μπάιντεν για τη Γάζα της κόστισε τις εκλογές – Διαρροή έρευνας Δημοκρατικών