Ο Γκουστάβο Αγιόν έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει 1-2 βδομάδες εκτός δράσης και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό.
Η Ζενίτ ηττήθηκε από την Άλμπα στο Βερολίνο με το ευρύ 85-65 για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Σαν να μην της έφτανε η ήττα είδε και τον Γκουστάβο Αγιόν να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση, λόγω μιας αγκωνιάς που δέχθηκε από το Λιουκ Σίκμα στο πρόσωπο.
Ο Μεξικανός σέντερ έχει υποστεί κάταγμα στην μύτη, κάτι που σημαίνει πως θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ενώ είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ(18/10).
Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας ο Αγιόν αγωνίστηκε 10 λεπτά, έχοντας 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.
Φρανκ Νιλικίνα και Ντόντα Χολ είναι οι δύο ξένοι που επέλεξε να κόψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ - Διαθέσιμος ξανά ο Ταϊρίκ Τζόουνς
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.