Μπλατ στους παίκτες: «Να μείνετε ενωμένοι και να κάνετε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό»
Τα τελευταία λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Κυριακής ήταν να μείνουν ενωμένοι και να κάνουν το καλύτερο μπορούν για την ομάδα.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού από σήμερα, σε μια απόφαση που αν μη τι άλλο προκάλεσε έκπληξη. Ωστόσο, η διοίκηση με τον Αμερικανόισραηλινό τεχνικό είχαν συζητήσει κι αποφάσισαν από κοινού πως είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Ο Μπλατ στην προπόνηση της Κυριακής ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους ερυθρόλευκους στους παίκτες του και τους ζήτησε να μείνουν ενωμένοι και να τα δίνουν όλα για το καλό του Ολυμπιακού, στα τελευταία του λόγια σε εκείνους πριν τους αποχαιρετήσει.
«Να μείνετε ενωμένοι, να ακούτε τους προπονητές και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για τον Ολυμπιακό» τόνισε χαρακτηριστικά στην τελευταία του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.
Από εκεί και πέρα η προπόνηση της ομάδας έγινε στο βοηθητικό του ΣΕΦ κι αυτό γιατί στην κεντρική σάλα μπαίνει ο πίνακας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να πραγματοποιήσει εκεί ο Ολυμπιακός το πρόγραμμα του.
- Σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφιση του προϋπολογισμού
- Σημαντικά ματς στη Super League: Αμφίρροπες «μάχες» σε Λιβαδειά, Παγκρήτιο και Νέαπολη
- Ακίνητα: Χάσμα τιμών από την αγγελία στο συμβόλαιο αγοράς – Στο 34,4% η απόκλιση
- Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο – Ποιες Κυριακές περιλαμβάνει το εορταστικό ωράριο
- Λένα Δροσάκη: Ο χωρισμός, η μητρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και η δίκη Φιλιππίδη
- Η ήττα από την Μπαρτσελόνα και η μεγάλη ανάγκη για τον Μόντε Μόρις (vids)

