Καρέ καρέ η διάσωση τουρίστριας που κινδύνεψε να πνιγεί
Παρόλο που οι άνεμοι το πρωί της Παρασκευής ήταν ισχυροί, η 60χρονη τουρίστρια αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφάσισε να πάρει το στρώμα της και να πάει για κολύμπι
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι λουόμενοι, όταν εξαιτίας των ισχυρών νοτιοδυτικών ανέμων κινδύνευσε η ζωή μίας τουρίστριας, στην παραλία Κλωτζανή στα Μάλια.
Παρόλο που οι άνεμοι το πρωί της Παρασκευής ήταν ισχυροί, η 60χρονη τουρίστρια αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφάσισε να πάρει το στρώμα της και να πάει για κολύμπι.
Ωστόσο, αυτό δεν αποδείχτηκε καλή ιδέα για την 60χρονη, η οποία παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους και δεν μπορούσε να βγει στην ακτή.
Απεγνωσμένη η τουρίστρια φώναζε για βοήθεια
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ε.Ε: Επείγουσα συνεδρίαση μετά τις απειλές Τραμπ για δασμούς σε συμμάχους και φόβοι για διάσπαση του ΝΑΤΟ
- Το Avengers: Doomsday παίζει με λευκή επιταγή – Η Marvel σπάει κάθε ρεκόρ για το πιο «επικίνδυνο» κινηματογραφικό στοίχημα
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»



