
Θεσσαλονίκη: Εδεσαν 93χρονο και δύο οικιακές βοηθούς για να «σηκώσουν» χρηματοκιβώτιο
Ο ηλικιωμένος και η μία οικιακή βοηθός διακομίσθηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Καταγγελία για ληστεία σε βάρος ενός 93χρονου ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, που έκανε η κόρη του θύματος, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου στην περιοχή της Πυλαίας και αφού ακινητοποίησαν τον 93χρονο και τις δύο οικιακές βοηθούς του, υπηκόους Αλβανίας και Γεωργίας, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με μεγάλο χρηματικό ποσό, λίρες Αγγλίας και κοσμήματα.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο ηλικιωμένος και η μία οικιακή βοηθός διακομίσθηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες της ληστείας αναζητούνται.
- Ουκρανία: Οι Ρώσοι έχασαν έδαφος τον Απρίλιο, σύμφωνα με το ISW, για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2023
- Ιράν: Σε «αποκλιμάκωση» καλεί η Σαουδική Αραβία μετά την επανέναρξη των πυρών στα Στενά του Ορμούζ
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι

