Πάνος Ευαγγελόπουλος : Τι λέει για την περίοδο που απείχε από την τηλεόραση
«Υπήρχε περίοδος που ήμουν εκτός τηλεόρασης, για κάποια διαστήματα, αλλά στο θέατρο ήμουν πάντα» αποκάλυψε ο Πάνος Ευαγγελόπουλος
Αποκαλύψεις για την περίοδο που απείχε από τις τηλεοπτικές σειρές αλλά και για τις ίντριγκες που έχει βιώσει στο θέατρο έκανε ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Ευαγγελόπουλος.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ρωτήθηκε μεταξύ άλλων εάν στο παρελθόν του έχουν συμβεί παρασκηνιακές ίντριγκες.
«Μου έχουν συμβεί μια δυο φορές στο θέατρο, στην τηλεόραση όχι» σημείωσε.
Ερωτηθείς για το εάν υπήρξε χρονική περίοδος που απείχε συνειδητά για κάποιο λόγο ανέφερε: «Υπήρχε περίοδος που ήμουν εκτός τηλεόρασης, για κάποια διαστήματα, αλλά στο θέατρο ήμουν πάντα. Δεν χτύπησε ποτέ το… καμπανάκι για να κάνω διακοπές, να σταματήσω για λίγο καιρό και να απέχω».
Είναι μια δουλειά, πρόσθεσε, που την κάνουμε γιατί την επιλέγουμε εμείς και όχι από ανάγκη, επειδή κάποιος μας την είπε.
«Είναι επιλογή μας, που σημαίνει ότι μας αρέσει να την κάνουμε. Άμα κάνεις κάτι που σου αρέσει, γιατί να θέλεις να το αφήσεις;».
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η «μαύρη τρύπα» 57,5 εκατ. ευρώ λόγω της επιστροφής στο 1914
- Πέθανε ο Μάκης Αμπατιέλος, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
- Αδιανόητο περιστατικό: Έφηβος άρπαξε το αυτοκίνητο της μητέρας του – Επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά
- Λόρα: Την είχε κουρέψει με τη βία ο πατέρας της – Ζήτησε από τη μαμά της να φύγουν μαζί
- Το στυλό Bic γιορτάζοντας τα 75α γενέθλιά του μεταμοφώθηκε σε ένα γιγαντιαίο φωτιστικό
- Συνάντηση στο Μαϊάμι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουκρανία το Σάββατο για τον τερματισμό του πολέμου


