Η αριστερή ζεμπεκιά του Νίκου Παππά
Γλέντι, χορός και τραγούδι...
Το γλέντησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος «Σπούτνικ» την περασμένη Κυριακή.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς, ο Θάνος Μωραϊτης και η Ρένα Δούρου δοκίμασαν την τύχη τους στο τραγούδι, ενώ στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς «έριξε» και ένα ζεϊμπέκικο.
Το αριστερό ζεϊμπέκικο του Νίκου Παππά
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς επέλεξε να χορέψει το «Βαπόρι απ’ την Περσία» του Βασίλη Τσιτσάνη, με πολλούς να τον περικυκλώνουν και να του χτυπούν ρυθμικά παλαμάκια.
Σημειώνεται πως την Κυριακή το απόγευμα βρισκόταν σε εξέλιξη η τραγωδία στη Μόρια, όπου μία γυναίκα έχασε την ζωή της μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κοντέινερ και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια μεταξύ προσφύγων και αστυνομικών στον καταυλισμό.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που εκβίαζαν φίλο τους για χρήματα
- Ουγγαρία: Ο νέος πρωθυπουργός δεσμεύεται να αναστείλει τη λειτουργία των κρατικών ΜΜΕ
- K‑POP Demon Hunters: Το απόλυτο fan‑experience για μικρούς και μεγάλους
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442