
«Μαφία των φυλακών» : Αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος
Αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην αποκαλούμενη υπόθεση της μαφίας των φυλακών.
Έξι μήνες μετά την προσωρινή του κράτηση αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην αποκαλούμενη υπόθεση της μαφίας των φυλακών.
Σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Νικόπουλου και αμέσως μετά είχε ακολουθήσει η απολογία του και η προφυλάκισή του.
Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κ. Γ. Αντωνόπουλου Αλέξης Κούγιας αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος με αυτή την άστοχη απόφαση του ειδικού Εφέτη Ανακριτή καταστράφηκε επαγγελματικά, ασθενεί βαρύτατα στις φυλακές, όπου κρατείται, διεσύρθη κοινωνικά, τα παιδιά του έμειναν ανυπεράσπιστα σε πολύ κρίσιμη ηλικία».
- Γεώργιος Ράλλης: Η Δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ήρεμο πολιτικό κλίμα
- ΠΑΣΟΚ: Η στεγαστική κρίση εξελίσσεται σε κοινωνικό εφιάλτη και η κυβέρνηση παραμένει απλός παρατηρητής
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλνουν τον λογαριασμό του σκανδάλου στους αγρότες
- Κυβερνοεπίθεση σε εκπαιδευτική πλατφόρμα άφησε στον αέρα χιλιάδες αμερικανικά σχολεία και πανεπιστήμια
- Η άγνωστη ιστορία του Λιονέλ Μέσι σε ντοκιμαντέρ του ESPN (vids)
- Τέσσερις ακόμη Κρήνες κοσμούν πλέον την Άνω Πόλη




