
«Μαφία των φυλακών» : Αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος
Αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην αποκαλούμενη υπόθεση της μαφίας των φυλακών.
Έξι μήνες μετά την προσωρινή του κράτηση αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην αποκαλούμενη υπόθεση της μαφίας των φυλακών.
Σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Νικόπουλου και αμέσως μετά είχε ακολουθήσει η απολογία του και η προφυλάκισή του.
Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κ. Γ. Αντωνόπουλου Αλέξης Κούγιας αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος με αυτή την άστοχη απόφαση του ειδικού Εφέτη Ανακριτή καταστράφηκε επαγγελματικά, ασθενεί βαρύτατα στις φυλακές, όπου κρατείται, διεσύρθη κοινωνικά, τα παιδιά του έμειναν ανυπεράσπιστα σε πολύ κρίσιμη ηλικία».
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
- Οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία



