Θλίψη στον κόσμο της μαγειρικής και της σόουμπιζ, σκόρπισε η είδηση του θανάτου γνωστού σεφ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έκανε καριέρα και στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ«ο σεφ των διασημοτήτων» Καρλ Ρουίζ πέθανε το βράδυ του Σαββάτου (21 /9) ενώ κοιμόταν. Ο γνωστός σεφ Καρλ Ρουιζ ήταν επίσης ιδιοκτήτης του κουβανέζικου εστιατορίου La Cubana που άνοιξε μόλις τον Ιούνιο στη Νέα Υόρκη.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Καρλ Ρουίζ, έκανε γνωστή εκ μέρους της οικογένειάς του, το προσωπικό του εστιατορίου του Καρλ Ρουίζ. Το προσωπικού του La Cubana, έγραψε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση στο Instagram:

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας σεφ. Δεν μπορούν τα λόγια να εκφράσουν τη θλίψη που νιώθουμε για τον ξαφνικό θάνατο του φίλου και αδερφού μας. Ήταν μια ισχυρή δύναμη της κουβανέζικης κουζίνας και έζησε τη ζωή στο έπακρο».

Ο Καρλ Ρουίζ συνεργαζόταν χρόνια με το «The Food Network», εμφανιζόταν σε διάφορες εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, ενώ ανέλαβε και ρόλο κριτή στις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής  «Guy’s Grocery Games» και «Guy’s Ranch Kitchen».

Πολλοί ήταν οι σεφ από το The Food Network, που με αναρτήσεις τους στα social media έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Καρλ Ρουίζ, που έφυγε νωρίς από τη ζωή.