Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπουθα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (28/9) σε ένα ματς που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο κόντρα στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει να αντιμετωπίσει δύο «πονοκέφαλους» και αυτό επειδή δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης» είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται εκτός δράσης απέναντι στους «πράσινους».
Ο λόγος για τους Μάρκους Σλότερ και Κέντρικ Ρέι οι οποιόι αμφότεροι έχουν κάποια προβλήματα και παραμένουν αμφίβολοι. Από τη μία πλευρά ο έμπειρος σέντερ έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι, ενώ από την άλλη ο 25χρονος γκαρντ έχει κάποιες ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική, έχοντας αποχωρήσει μάλιστα από τελευταίο φιλικό με τη Μέγκα Μπέμαξ.
Έτσι η κατάσταση των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να περιμένει μέχρι την τελευταία για να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα
ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή «προπόνηση» κόντρα Μύκονο Betsson (97-76), πριν τα ματς με τη Βαλένθια, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Κορυφαίοι Ρογκαβόπουλος και Μήτογλου.