Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων στο One Channel: Ολική καταστροφή σε καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση
Η ισχυρή χαλαζόπτωση προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες κυρίως με βαμβάκι, καλαμπόκι και τριφύλλι.
Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το βράδυ της Πέμπτης χωριά του δήμου Φαρκαδόνας και Δήμος Τρικκαίων, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες κυρίως με βαμβάκι, καλαμπόκι και τριφύλλι.
Σύμφωνα με δηλώσεις στο One Channel του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη, η χαλαζόπτωση ήταν ισχυρή και προκάλεσε σοβαρές καταστροφές, ενώ σε μερικά χωριά η ζημιά στις καλλιέργειες ήταν ολική. «Ένα απότομο μπουρίνι τα διέλυσε όλα. Εχουμε σε περίπου επτά χωριά ζημιές που αγγίζουν το 100%».
Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλάκης, αυτό που προέχει τώρα είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση.
«Οι παραγωγοί θα πάνε να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, αλλά εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι πιέσουμε για γρήγορες, δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς» κατέληξε.
Πηγή: onetv.gr
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο


