Ριβάλντο: «Γλίτωσε ιστορική ξεφτίλα η Ρεάλ Μαδρίτης»
Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Ριβάλντο για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Παρί Σεν Ζερμέν (3-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League
Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν και ο άλλοτε παίκτες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και φυσικά Μπαρτσελόνα, τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει πολλή δουλειά να κάνει αν θέλει η Βασίλισσα να παίξει όπως η ομάδα που κατέκτησε τρεις φορές το Champions League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο θρυλικός Ρίμπο:
«Η ισπανική ομάδα ήταν αρκετά κακή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ήταν ασυγκράτητη. Θα μπορούσε να έχει νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το 3-0 και ενδεχομένως η Ρεάλ να έχει γλιτώσει μια ιστορική ξεφτίλα.
Οι παίκτες της Ρεάλ έχασαν την μπάλα πολλές φορές στη μεσαία γραμμή και έγινε ιδιαίτερα ευάλωτη στην άμυνά της. Ο Ζιντάν έχει πολλή δουλειά να κάνει για να εμφανίσει μια ομάδα όπως και εκείνη που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις φορές στη σειρά».
- Χανιά: Σχεδίαζαν εμπρηστικές επιθέσεις κατά αστυνομικών – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Χάρι Στάιλς: «Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Αποτυπώματα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
- The Expla-in Project | Αναποφάσιστοι: Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι συμβαίνει με τη «γκρίζα ζώνη» των ψηφοφόρων;





