Επεισόδια σε πλειστηριασμό: Στο σφυρί κατοικία οικογενειάρχη που έχασε τη ζωή του σε φωτιά
Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας οικογένειας, που γίνεται σήμερα, Τετάρτη, στην Αττική.
Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας οικογένειας, που γίνεται σήμερα, Τετάρτη, στην Αττική.
Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ ο πλειστηριασμός αφορά την πρώτη κατοικία οικογένειας από τον Μαραθώνα, που καταστράφηκε από πυρκαγιά το μαγαζί από το οποίο είχε εισόδημα.

Στην πυρκαγιά «έχασε» την ζωή του ο πατέρας της οικογένειας. Τα χρέη τους έπνιξαν και πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν ρύθμιση, ωστόσο η τράπεζα τους ενημέρωσε ότι το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Λίγη ώρα αργότερα, με παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, σταμάτησε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, ότι ο πλειστηριασμός σταμάτησε με δική του παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ
«Μετά την «κανονικότητα» με το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» που ήρθε να σαρώσει μισθούς και συνδικαλιστικά δικαιώματα, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός αυτής της «κανονικότητας» ή πρώτη κατοικία. Την Τετάρτη θα γίνει απόπειρα πλειστηριασμού σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας από τον Μαραθώνα που καταστράφηκε από πυρκαγιά το μαγαζί από το οποίο είχε εισόδημα.
Στην πυρκαγιά «έχασε» την ζωή του ο πατέρας της οικογένειας. Τα χρέη τους έπνιξαν και πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν ρύθμιση. Η τράπεζα τους ενημέρωσε ότι το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση, οι καταγγελίες για κατασχέσεις έρχονται βροχή. Καλούμε τον λαό να εκφράσει την έμπρακτη αλληλεγγύη του με την προστασία της λαϊκής περιουσίας από τα κοράκια που τους έχει ανοίξει η όρεξη να αρπάξουν τον ιδρώτα και τον μόχθο για ένα κεραμίδι.
Θέλουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες λαϊκές οικογένειες. Να μην το επιτρέψουμε.
Καλούμε τα σωματεία, τις λαϊκές Επιτροπές να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Τετάρτη 9 πμ στην Μαυροκορδάτου 13».
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442