Σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με θέμα την εφαρμογή του VAR συγκάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Συγκεκριμένα, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19/9) στις 11:00 και θα λάβουν μέρος οι εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, των ΕΠΟ/ΚΕΔ, της εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
H ενημέρωση του υπουργείου:
«Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη ΕΠΟ και Super League 1, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συγκαλεί σύσκεψη στη ΓΓΑ, για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00, με θέμα: «Εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, των ΕΠΟ/ΚΕΔ, της συμβαλλόμενης εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1 καθώς και ο πρόεδρός της, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.