Ο Γιόβιτς ξεπέρασε τον Τεόντοσιτς
Ο Στέφαν Γιόβιτς μοίρασε έξι ασίστ στη νίκη της Σερβίας επί της Τσεχίας, έφτασε τις 43 συνολικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σημειώνοντας νέο ρεκόρ.
Η Σερβία επικράτησε της Τσεχίας με 90-81 για τις θέσεις 5-6, με τον Στέφαν Γιόβιτς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.
Ο γκαρντ της Χίμκι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας μοιράσει 6 ασίστ (είχε ακόμη 12 πόντους και 7 ριμπάουντ) και έφτασε συνολικά τις 43 στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί νέο ρεκόρ για Σέρβο διεθνή στη διοργάνωση, ενώ το προηγούμενο άνηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είχε μοιράσει 40 τελικές πάσες στο Παγκόσμιο της Ισπανίας το 2014.
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν
