Ο Λούκας Σίλβα έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο ισπανικός σύλλογος δεν βρήκε ομάδα για να τον παραχωρήσει δανεικό.
Η «βασίλισσα», μάλιστα, είχε δώσει 14 εκατομμύρια ευρώ το 2015 για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο, που δεν κατάφερε όμως να κερδίσει θέση στο ρόστερ.
Αυτό, πάντως, που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι το καλοκαίρι ο Άρης είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, η μεταγραφή όμως χάλασε στις λεπτομέρειες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)