Ο Λουίς Σκόλα και οι επόμενοι Γκαούτσος έβαψαν την μπάλα πορτοκαλί και ανάγκασαν τον Μέσι και την παρέα του να έρθουν δεύτεροι. Γιατί πάνω απ' όλα είναι η alma argentina
Προχωρούσε στο τουρνουά λόγω ευνοϊκής διασταύρωσης έλεγαν. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρει κόντρα στο μεγάλο φαβορί πίστευαν. Αλλά γι’ αυτό ζει. Περπατά στα παρκέ του κόσμου για καθετί αδύνατο. Για τις πιο σκοτεινές θάλασσες που φοβάσαι να κολυμπήσεις. Η Εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο της Κίνας θα είχε βραχύβια διαδρομή.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο μίλησε για την επικείμενη συνάντηση με με το ΝBA και αναφέρθηκε στις ιδέες που υπάρχουν σχετικά με τη δημιουργίας μιας κοινής λίγκας.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.