Κατεχόμενα: Tον 16χρονο που κατέβασε την σημαία ψάχνει η «αστυνομία» του ψευδοκράτος
Επικρατεί αναβρασμός στα Κατεχόμενα με το περιστατικό.
Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ήμερες στα Κατεχόμενα μετά και το περιστατικό με τον 16χρονο Ελληνοκύπριο που κατέβασε τουρκική σημαία από σχολείο στην κατεχόμενη Λύση.
Άρχισε έρευνα η «αστυνομία»
Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το CNNturk, η λεγόμενη «αστυνομία» άρχισε σχετική έρευνα ψάχνοντας πληροφορίες για τον 16χρονο, ενώ το κατοχικό καθεστώς ζητάει εξηγήσεις από την Ελληνοκυπριακή πλευρά. .
Όπως μεταδίδει η Hurriyet, η αστυνομία του ψευδοκράτους αναζητεί τον Έλληνα που κατέβασε την τουρκική σημαία και πήρε φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς από το «Δημοτικό Σχολείο Φαζίλ Κουτσιούκ».
Η στιγμή που κατέβασε την τούρκικη σημαία ο 16χρονος
Σημειώνεται πως όλα έγιναν στα κατεχόμενα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, όταν ο 16χρονος Ελληνοκύπριος μπήκε στο Δημοτικό Σχολείο κατά τη διάρκεια λειτουργίας των Λυσιωτών στην Παναγία της κατεχόμενης κωμόπολης.
Κατέβασε την τουρκική σημαία από τον ιστό, ενώ μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις στα κατεχόμενα, με τους Γκρίζους Λύκους να ξεσηκώνονται και να ζητούν την τιμωρία του 16χρονου.
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου




