Η Εθνική Πορτογαλίας προετοιμάζεται για τη σημερινή (7/9) αναμέτρηση απέναντι στη Σερβία το «Ράικο Μίτιτς» για τα προκριματικά του Euro 2020.
Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής (6/9) προπόνησης για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάζεψε μερικούς συμπαίκτες του και έβγαλαν μια ομαδική φωτογραφία.
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές βλέπουμε και τον γνώριμό μας από τον Ολυμπιακό Ντανιέλ Ποντένσε, που βρίσκεται πρώτη φορά στην Εθνική της χώρας του, να ποζάρει μαζί με τους υπόλοιπους.
Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανάρτησε ο σταρ της Γιουβέντους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Έτοιμοι για αύριο».
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.