ΔΕΘ: Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις και πορείες – Δεκάδες προσαγωγές
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.
Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Όλα τα μέτρα που θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ
Πιο συγκεκριμένα, πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητικοί σύλλογοι, περνώντας από την Εγνατία που παραμένει κλειστή. Κύριο αίτημα των φοιτητών είναι να μην καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο.
Επιπλέον, συγκέντρωση κάνουν και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στην Καμάρα, ενώ πορεία πραγματοποιεί και το ΠΑΜΕ.
Πάντως, για την αποφυγή επεισοδίων βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη 3.500 αστυνομικοί.
Συγκριτικά με την περσινή διοργάνωση οι ενισχύσεις από την Αθήνα είναι μειωμένες καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει αποφασιστεί να μείνουν δυνάμεις ώστε να ελέγχεται η κατάσταση στα Εξάρχεια, στην οποία το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει δώσει μεγάλο βάρος.
33 προσαγωγές
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία προχώρησε σε 33 προσαγωγές ατόμων που ταξίδεψαν από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
- Εντυπωσιακή εισαγωγή της Capital Tankers στο Όσλο με ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον
- Ρόδος: Ξεκίνησε η απομάκρυνση των ανενεργών καρτοτηλεφώνων
- Ιράν: Η «μοναξιά» του πλανητάρχη και τα αδιέξοδα στα Στενά του Ορμούζ – Ποιος κερδίζει τον πόλεμο;
- Την Τετάρτη η απολογία του 23χρονου για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά – Ζήτησε νέα προθεσμία
- Συμμαχία Microsoft–Anthropic – Ο πράκτορας Claude Cowork ενσωματώνεται στο Copilot
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Μπέτις





