Ινδία: Τουλάχιστον 12 νεκροί από εκρήξεις σε εργοστάσιο χημικών
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν από αλλεπάλληλες εκρήξεις σε ένα εργοστάσιο χημικών στην πόλη Μαχαράστρα της δυτικής Ινδίας, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν από αλλεπάλληλες εκρήξεις σε ένα εργοστάσιο χημικών στην πόλη Μαχαράστρα της δυτικής Ινδίας, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές.
Ένας αξιωματούχος στο νοσοκομείο της υποπεριφέρειας Σιρπούρ είπε ότι 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις εκρήξεις.
«Κάναμε εισαγωγή σε περίπου 37 τραυματίες, ενώ στείλαμε σε άλλα νοσοκομεία άλλους 12 ασθενείς» είπε ο Ντ. Ν. Βαγκ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.
Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί, τοπική ώρα.
Βίντεο που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται πάνω από το εργοστάσιο.
Αρχικά εξερράγη μια δεξαμενή χωρητικότητας 200 λίτρων, μετά η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε άλλα τμήματα του εργοστασίου και ακολούθησαν και άλλες εκρήξεις, είπε ο αστυνομικός Σαντζάι Αχίρε.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου
- Ν. Ανδρουλάκης: Δεν είναι κομματικό μας καθήκον, αλλά εθνικό να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία
- Το πρώτο supermodel και η δίκη του αιώνα: Η άνοδος και η πτώση της Έβελιν Νέσμπιτ σε έναν κόσμο που δεν είχε φτιαχτεί για εκείνη




