O Ed Sheeran ολοκλήρωσε επισήμως την περιοδεία του «Divide Tour» με τεράστια επιτυχία αφού κατόρθωσε να παίξει μπροστά σε περίπου εννέα εκατομμύρια θαυμαστές του!

Στο τέλος της περιοδείας του όμως ο ιδιαίτερα δημοφιλής Ed προχώρησε σε μία ανακοίνωση που αφενός κανείς δεν περίμενε και αφετέρου προκάλεσε τον πανικό των εκατομμύρια θαυμαστών του σε ολόκληρο το κόσμο!

Ο τραγουδιστής δήλωσε συγκεκριμένα ότι πήρε κατόπιν πολύ σκέψης την απόφαση να ακολουθήσει μία πιο ήρεμη καθημερινότητα με την σύντροφό του, Cherry Seaborn τουλάχιστον για τους επόμενους 18 μήνες.

Ο Ed αποφάσισε συγκεκριμένα να «αποσυρθεί» για 18 μήνες ώστε να ξεκινήσει σωστά και με τον πιο ήρεμο τρόπο μια ζωή με την σύντροφό του Cherry, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια με συνεχόμενα ταξίδια για την περιοδεία του.

Στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ξεκαθάρισε μάλιστα την υπόθεση και μεταξύ άλλων έγραψε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Κάνω ένα διάλειμμα 18 μηνών για να ετοιμάσω το επόμενό μου άλμπουμ και να περάσω λίγο χρόνο με τις γάτες μου»!