Αφγανιστάν: Νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις των Αρχών κατά των Ταλιμπάν και του Ισλαμικού Κράτους
Τουλάχιστον 15 μαχητές των Ταλιμπάν και τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθησαν σε διάφορες περιοχές του Αφγανιστάν, μεταδίδουν αφγανικά ΜΜΕ
Τουλάχιστον 15 μαχητές των Ταλιμπάν και τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθησαν σε διάφορες περιοχές του Αφγανιστάν, μεταδίδουν αφγανικά ΜΜΕ.
Οι επιχειρήσεις αυτές έγιναν στις επαρχίες Χελμάντ, Νανγκαρχάρ και Κανταχάρ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Khaama.
Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξέλιξη ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους Ταλιμπάν, οι αφγανικές Αρχές συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους εναντίον των ισλαμιστών ανταρτών.
Εξάλλου, οι επιχειρήσεις εναντίον του ΙΚ κλιμακώθηκαν, αφότου η τζιχαντιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση σε γαμήλια γιορτή στην Καμπούλ στα μέσα Αυγούστου, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 80 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 180.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκληρίζει συνειδητά την ελληνική κτηνοτροφία
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ
- Εθνική Οδός: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα επί 25 χιλιόμετρα και συγκρούστηκε με νταλίκα
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Σπιτικός ζωμός οστών: Είναι τόσο ωφέλιμος για τον σκύλο;
- Τραμπ: Απειλεί να στείλει και δεύτερο αεροπλανοφόρο στο Ιράν, ενώ υποδέχεται τον Νετανιάχου





