
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έγκυος τραυματίστηκε σε τροχαίο και έχασε το μωρό της
Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τρίτης, λίγο πριν τις 16:30, την παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα έγκυο στον ένατο μήνα να τραυματίζεται ελαφρά μεν, αλλά με τρόπο ώστε να χάσει το μωρό που κυοφορούσε.
Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τρίτης, λίγο πριν τις 16:30, την παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.
Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με τη γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρά. Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε πως το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της ήταν νεκρό.
Η 44χρονη γυναίκα επρόκειτο να φέρει σε λίγες ημέρες στον κόσμο το παιδί, το οποίο όμως είχε τραγική κατάληξη, συνεπεία της σύγκρουσης τον οχημάτων.
Η εγκυμονούσα ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με το άλλο ανήλικο παιδί της, το οποίο δεν τραυματίστηκε.
- Τι νέο σηματοδοτεί η 30η Απριλίου για τον προϋπολογισμό – Ανατροπές για ανάπτυξη και πληθωρισμό
- Πικάσο αξίας ενός εκατομμυρίου σε λοταρία των 100 ευρώ – Ο εγγονός, το πείραμα και το γιατί
- Λουτσέσκου: «Να μιλάτε με τους γονείς σας – Επικοινώνησα ελάχιστα με τον πατέρα μου τον τελευταίο καιρό»
- Πως μια κινεζική εταιρεία παρακολουθούσε τα αμερικανικά βομβαρδιστικά με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης
- Ουγγαρία: Ιστορική ήττα για τον Όρμπαν – Έδωσε συγχαρητήρια στον Πέτερ Μαγιάρ
- Προκριματικό τουρνουά World Cup: Στην 3η θέση η Ελλάδα – Το πανόραμα της διοργάνωσης


