Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η πρώτη αγωνιστική για τη φετινή σεζόν με 15 παίκτες να σκοράρουν, πετυχαίνοντας 16 γκολ. Η μοναδική ομάδα που δεν σκόραρε ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Το αξιοπρόσεκτο της υπόθεσης είναι ότι 12 εκ των 15 παικτών βρήκαν για πρώτη φορά δίχτυα στη Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, μόνο οι Μακέντα του Παναθηναϊκού, Μιλοσάβλιεβιτς της Λάρισας και Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ ελιχαν σκοράρει στην Ελλάδα.
Οι Ρόμανιτς, Μεγιάδο, Σάσα, Ελ Αραμπί, Νάτσος, Αραμπούλι, Μίσιτς, Ντάλσιο, Ολιβέιρα, Ντε Αμορίμ και Μπαριέντος είναι οι παίκτες που σκόραραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.