Σοκ για την Ανισίμοβα – Νεκρός ο πατέρας και προπονητής της
Βαρύ πένθος για την 17χρονη τενίστρια Αμάντα Ανισίμοβα, καθώς έχασε τον πατέρα και προπονητή της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και απέσυρε τη συμμετοχή της από το US Open
Η Αμάντα Ανισίμοβα περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ενημερώθηκε πως ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες θανάτου του. Την είδηση μετέδωσε το «ESPN».
Ο 56χρονος Κονσταντίν Ανισίμοβ, εκτός από πατέρας, ήταν και προπονητής της 17χρονης αθλήτριας. Μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά του το 1998 από τη Ρωσία.
Ως επακόλουθο αυτής της είδησης, ανακοινώθηκε πως η Ανισίμοβα απέσυρε τη συμμετοχή της από το US Open, τελευταίο γκραν σλαμ της χρονιάς.
Η Ανισίμοβα, νούμερο 24 στον κόσμο, δημιούργησε αρκετό «θόρυβο» γύρω από το όνομα της με την πορεία της ως τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου και αποκλείστηκε από την Άσλεϊ Μπάρτι που κατέκτησε το τουρνουά.
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»
- Ολυμπιακός: «Κλειδί» για τη νίκη στο ΟΑΚΑ ο Μιλουτίνοφ, «άγγιξε» το νταμπλ – νταμπλ!
- Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιοι είμαστε – Μεγάλη νίκη για τους φιλάθλους μας» (vid)

