Ο Μάυρο Ικάρντι δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε για τη νέα σεζόν. Ο Ιταλός επιθετικός περιμένει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου κίνηση της Γιουβέντους για την απόκτησή του όμως αυτή δεν έρχεται.
Τελικά η Νάπολι κατέθεσε δύο προτάσεις στην Ίντερ για την απόκτηση του για να επιλέξει εκείνη όποια θεωρεί πιο συμφέρουσα.
Η πρώτη περιλαμβάνει το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει 25 εκατομμύρια ευρώ και τον Αρκάντιους Μίλικ ως αντάλλαγμα.
Η προσφορά του Μίλικ δελεάζει τους νερατζούρι την στιγμή που είναι γνωστό πως η Ίντερ ψάχνει επιθετικό για να πλαισιώσει τον Ρομέλου Λουκάκου στην γραμμή κρούσης. Ωστόσο, μένει να φανεί αν η ομάδα του Μιλάνου θα κάνει αποδεκτή κάποια από τις δύο προτάσεις για τον Ιταλό επιθετικό.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.