Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Ο Κουτίνιο είναι μεγάλη μεταγραφή για την Μπάγερν»

Κλοπ: «Ο Κουτίνιο είναι μεγάλη μεταγραφή για την Μπάγερν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη μετακίνηση του Φελίπε Κουτίνιο στην Μπάγερν και τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος είναι μια σπουδαία μεταγραφή για τους Βαυαρούς.

Ο Φελίπε Κουτίνιο μεταγράφηκε στην Μπάγερν Μονάχου με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο και οψιόν αγοράς 120 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Ο πρώην προπονητής του Βραζιλιάνου σταρ στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή για τους Βαυαρούς, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος στηρίζει την Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλος παίκτης και πολύ καλό παιδί. Δεν θέλαμε να τον δώσουμε, αλλά η Μπαρτσελόνα μας ανάγκασε λόγω των πολλών χρημάτων. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει κάθε παιχνίδι με θετικό τρόπο. Δεν είναι πολύ καλό για τη Ντόρτμουντ, αλλά πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή για τη Μπάγερν και τη Μπούντεσλιγκα» ήταν τα λόγια του Κλοπ για τον Κουτίνιο.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024