Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρόβλεψη του Τιάγκο Σίλβα για το μέλλον του Νεϊμάρ

Η πρόβλεψη του Τιάγκο Σίλβα για το μέλλον του Νεϊμάρ

Ο Τιάγκο Σίλβα μίλησε για την «πολύκροτη» υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ, εκτιμώντας ότι ο συμπατριώτης του θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ έμεινε εκτός αποστολής και στο δεύτερο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Ρεν, με τα σενάρια της μεταγραφής του να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο αρχηγός των Παριζιάνων, Τιάγκο Σίλβα, μίλησε για την περίπτωση του συμπατριώτη του λέγοντας: «Ελπίζω ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει στην ομάδα και πιστεύω ότι θα το κάνει. Είναι παίκτης- κλειδί για εμάς, ο οποίος έχει εξαιρετικό χαρακτήρα. Είμαστε δυνατότεροι με εκείνον, τον χρειαζόμαστε».

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο, έχοντας περιθώριο μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου για να τον αποκτήσουν. Όσο για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Παρί στο πρόσωπο του Νεϊμάρ, οι οποίοι επιθυμούν να πωληθεί ο βιρτουόζος άσσος, ο Τιάγκο Σίλβα απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, πρέπει να ρωτήσετε και τον Νεϊμάρ. Είναι θέμα του κλαμπ και του ίδιου το τι θα κάνουν. Εμείς ως ομάδα πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί του και θα δούμε τι θα γίνει.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024