Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόζακ: «Θα είμαστε έτοιμοι με τον ΠΑΟΚ»

Κόζακ: «Θα είμαστε έτοιμοι με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας Γιαν Κόζακ με αφορμή την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως θα έχει στη διάθεση του όλους του ποδοσφαιριστές .

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα play offs του Europa League, Σλόβαν Μπρατισλάβας, κέρδισε με 4-0 την Σέρεντ και παραμένει στην κορυφή του Σλοβάκικου πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Σλόβαν Γιαν Κόζακ με δηλώσεις του υποστήριξε πως οι ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του. Γνωρίζαμε ότι πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας γιατί ο αντίπαλος αμύνεται σωστά. Μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς και πήραμε μια δίκαιη νίκη.

Χρειάστηκε να κάνω αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας καθώς κάποιοι παίκτες είχαν προβλήματα τραυματισμού. Αλλά πιστεύω ότι όλοι θα είναι καλά με τον ΠΑΟΚ και διαθέσιμοι. Αλλά θέλω να σταθώ και σε αυτούς που αγωνίστηκαν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί ανταποκρίθηκαν σωστά και έδειξαν την ποιότητά τους».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024