Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διέλυσε την Μπέρμιγχαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (3-0)

Διέλυσε την Μπέρμιγχαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (3-0)

Εντυπωσιακή η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Μπέρμιγχαμ στο City Ground και έκανε την πρώτη της φετινή νίκη στην Championship

Με ευκολία ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπέρμιγχαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ για την 3η αγωνιστική της Championship μπροστά σε 27.281 φίλους της που έδωσαν το παρών στο City Ground.

Οι Κόκκινοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 και λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων και «καθάρισαν» το ματς.

Στο 15ο λεπτό ο Λόλεϊ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ για την Φόρεστ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Γουότσον και επτά λεπτά αργότερα (22΄) ο Γκραμπάν σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, μετατρέποντας σε γκολ την ασίστ του… σκόρερ και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0).

Η Νότιγχαμ ήλεγχε το παιχνίδι και ο αέρας δύο τερμάτων της επέτρεψε να επιβάλει τον ρυθμό της και να φτάσει εν τέλει στο «τρίποντο» της νίκης.

Στην επανάληψη, συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ο Ντόσον «έγραψε» το 3-0 με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, αφού η Μπέρμπιγχαμ δεν κατάφερε να απειλήσει κατ’ ουσίαν καθόλου την εστία του Μούριτς.

Μετά από τρεις αγωνιστικές στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, η Νότιγχαμ έχει τέσσερις βαθμούς με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική (21/8) αντιμετωπίζει την Τσάρλτον εκτός έδρας.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024