Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: Η αποστολή για τη ρεβάνς με Λέγκια

Ατρόμητος: Η αποστολή για τη ρεβάνς με Λέγκια

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας για το ματς κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται αύριο (14/8) στις 19:00 την Λέγκια Βαρσοβίας στην ρεβάνς του Γ’ προκριματικού του Europa League. Η ομάδα του Περιστερίου μετά το πέρας της σημερινής απογευματινής προπόνησης ανακοίνωση την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με την πολωνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με τη Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Κιβρακίδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024