Ο Παναγιώτης Μπαχράμης έφυγε σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, την Λάρισα και όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει και τίμησε την μνήμη του με μια άκρως συγκινητική ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση της Λάρισας:
«Παρασκευή και 13 τότε, Τρίτη και 13 σήμερα. Σημάδια… Πέρασαν ωστόσο 9 χρόνια. Ας χαμηλώσουμε το βλέμμα, ας φυλακίσουμε τη σκέψη και ας γυρίσει ο λογισμός σ’ εκείνη την αποφράδα μέρα. Τότε που η βάσκανος μοίρα προσυπέγραψε μία από τις πιο θλιβερές σελίδες της.
Λένε ότι οι καλοί «φεύγουν’ νέοι. Μα ο Παναγιώτης Μπαχράμης δεν ήταν απλά καλός. Ήταν ένα παιδί με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι κι ένας ποδοσφαιριστής με σπάνια χαρίσματα. Έφυγε αναπάντεχα και επώδυνα, τη μέρα και τη στιγμή που προφανώς είχε μισοκλείσει τα μάτια ο Θεός.
Ένα δάκρυ δεν είναι αρκετό, δύο δεν φτάνουν. Μία αναφορά στη μνήμη του Παναγιώτη, δεν αρκεί. Μία απλή σκέψη δεν ταιριάζει. Το ερμητικό κλείσιμο της μορφής του στις καρδιές μας για πάντα, είναι αυτό που αρμόζει σ’ ένα από τα καλύτερα πλέον παιδιά της «επουράνιας» ΑΕΛ!»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.