Εκτός Μουντομπάσκετ και ο Κουλάγκιν για τη Ρωσία
Μετά τους Αλεξέι Σβεντ και Τιμοφέι Μοζγκόφ, ούτε ο Ντιμίτρι Κουλάγκιν θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα της πατρίδας του στο Παγκόσμιο της Κίνας.
Ακόμα μια απουσία από το Μουντομπάσκετ. Ο Ντιμίτρι Κουλάγκιν γίνεται ο τρίτος παίκτης, μετά του Μοζγκόφ και Σβεντ, που δε θα καταφέρει να ενισχύσει τη Ρωσία στο Παγκόσμιο της Κίνας.
Ο παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε υποστεί αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και στα δύο μάτια και υπεβλήθη σε επέμβαση λέιζερ. Το διάστημα αποθεραπείας του θα είναι αρκετά μεγάλο ούτως ώστε να του στερήσει τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ.
«Ευχαριστώ τους γιατρούς της Εθνικής Ρωσίας, έσωσαν την όρασή μου. Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα προλάβαινα να επιστρέψω, αλλά μετά τις συμβουλές των γιατρών, αποφάσισα να ακολουθήσω την αποθεραπεία που μου πρότειναν», δήλωσε ο παίκτης μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.
Ο προπονητής της Ρωσίας, Σεργκέι Μπαζάρεβις στερείται έτσι τους 14,3 που είχε την εφετινή σεζόν με τη «Λόκο» ο Ρώσος γκαρντ.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρωσία βρίσκεται στο 2ο όμιλο του Παγκοσμίου όπου θα αναμετρηθεί με τις Αργεντινή, Νότιο Κορέα και Νιγηρία.
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες

