Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για το αυριανό (13/8) ματς του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ.
Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κερδίζει εντός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι από πέρσι: «Δεν με ανησυχεί αυτό και δε νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί κάποια συγκεκριμένη εξήγηση. Κάναμε δύο εξαιρετικά παιχνίδια στην έδρα μας με τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν βλέπεις μόνο το αποτέλεσμα, όντως εκτός έδρας πάμε καλύτερα. Επίσης, σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήμασταν αυτοί που έπρεπε να παίξουμε το πρώτο εντός. Η ρεβάνς ήταν πάντα εκτός έδρας. Δε νομίζω όμως ότι εκτός, παίξαμε καλύτερα. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και εντός».
Για την καλύτερη ετοιμότητα του Άγιαξ από τον ΠΑΟΚ: «Χρειαζόμαστε αγωνιστικά λεπτά για να συνηθίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Δουλεύουμε σε αυτοματισμούςκι επίσης, θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι σε φυσική κατάσταση. Σε αυτήν τη φάση, είμαι χαρούμενος για τις πολλές υποχρεώσεις»
Για το θέμα με τη μεταγραφή του Φαν ντε Μπεκ: «Εφόσον δεν έχω καμία ενημέρωση από τον Άγιαξ, υπολογίζεται κανονικά».
Για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και πώς την προσεγγίζει: «Θα παίξουμε επιθετικά, έχουμε λύσει τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και ό,τι βγει και πάλι στο δρόμο μας, θα το λύσουμε. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ».
Για την κατάσταση του Μαζραουί: «Έδειχνε ότι μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, αλλά θα συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και θα περιμένουμε να τον δούμε. Περιμένω ότι θα παίξει αύριο»
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)