Για μία καλύτερη εικόνα της περιοχής κάνουν λόγο σήμερα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, μετά την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κατοικημένη περιοχή στην Παιανία, στον Υμηττό, ενώ ήδη εγείρονται τα πρώτα ερωτήματα για την αιτία της φωτιάς.
Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στις 3.18 τα ξημερώματα, με την Πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα, δίνοντας εντολή εκκένωσης της περιοχής. Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα.
Το in.gr βρέθηκε στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά. Όπως φαίνεται και από τα πλάνα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε σημείο, που βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα σε οικίες, οι οποίες, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, γλίτωσαν από τις φλόγες.
Από την πυρκαγιά κάηκαν δύο άλλα σπίτια. Όπως ανέφερε ο αντιπεριφεριάρχης Αττικής, Πέτρος Φιλίππου «κάηκαν και δυο σπίτια, αλλά δεν κινδύνεψε κανείς. Το ένα έχει καεί ολοσχερώς, αλλά δεν ήταν κάποιος μέσα».
«Αυτή την ώρα δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή. Απευθύνουμε έκκληση στον κόσμο μην ανέβει ακόμα για λόγους ασφαλείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφεριάρχης, μιλώντας με δημοσιογράφους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας