Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα: Από εργασίες σε σπίτι ξεκίνησε η φωτιά
Ο δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για πυροπροστασία Γιώργος Λέπουρης ανάφερε ότι η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι όπου εκτελούνταν εργασίες, το οποίο κάηκε.
Η φωτιά μαίνεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, σε μικρή απόσταση από σπίτια που είχαν υποστεί ζημιές από περσινή πυρκαγιά.
Ο δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για πυροπροστασία Γιώργος Λέπουρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι όπου εκτελούνταν εργασίες, το οποίο κάηκε.
Πάντως εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας ότι το 70% της φωτιάς ελέγχεται κι ότι δεν απειλούνται σπίτια.
Σημείωσε πως η φωτιά καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση και η φορά της την οδηγεί σε έρημη έκταση που δεν έχει καύσιμη ύλη.
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
- Έχω παιδιά: Αξέχαστες αναμνήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις
- Θεσσαλονίκη: 40χρονος έκανε δέκα διαρρήξεις καταστημάτων σε ένα βράδυ – Βίντεο ντοκουμέντο

