Αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής: Τεράστια η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στον Μαραθώνα
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο ίδιος δήλωσε πως η φωτιά ευτυχώς οριοθετήθηκε και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πλήρη κατάσβεσή της
Για τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στον Μαραθώνα.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο ίδιος δήλωσε πως η φωτιά ευτυχώς οριοθετήθηκε και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πλήρη κατάσβεσή της.
«Ευτυχώς γιατί στα 200 μέτρα είναι οι πρόποδες της Πεντέλης και καταλαβαίνετε τι θα γινόταν» είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν η φωτιά να ξέσπασε μετά από εργασίες σε οικία, ο ίδιος τόνισε πως «αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο είναι έγκλημα. Τρεις ημέρες ενημερώνουμε με κάθε τρόπο και κάποιοι δεν βάζουν μυαλό».
«Αύριο και την Δευτέρα θα είναι οι ίδιες συνθήκες, κάνω έκκληση στους πολίτες για προσοχή» πρόσθεσε.
- «Αυτός είναι ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την άκρη του πάγκου της» (pic)
- Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη αποχαιρετά τη σπουδαία γλύπτρια Ασπασία Παπαδοπεράκη
- Χρυσή λίρα: Μια ανάσα από τα 1.200 ευρώ η τιμής της – Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει εκτοξεύσει την τιμή της
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε εκδηλώσεις κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης
- Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο: Η ιστορία της 4ης Μαρτίου και οι παραδόσεις για την ομάδα του Βαλβέρδε
- Εντολή εκκένωσης από το Ισραήλ στο νότιο Λίβανο – Δεκάδες νεκροί από ισραηλινά πλήγματα



