Στην Τουρκία για… μπίζνες ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ με αμερικανούς επιχειρηματίες
Αμερικάνικη αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος θα επισκεφθεί την Τουρκία, τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την υπουργό Εμπορίου της χώρας Ρουσάρ Πεκάν.
Αμερικάνικη αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος θα επισκεφθεί την Τουρκία, τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter της υπουργού Εμπορίου της χώρας Ρουσάρ Πεκάν.
«Αποδοτική συζήτηση»
Υπογραμμίζοντας ότι είχε «αποδοτική συζήτηση» στο τηλέφωνο με τον Γουίλμπουρ Ρος, η Ρουσάρ Πεκάν σημείωσε: «Στη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήσαμε για την επίσκεψη του υπουργού Εμπορίου στην Τουρκία μαζί με αντιπροσωπεία επιχειρηματιών κατά το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου».
(1/4) We had a fruitful conversation with Secretary Wilbur Ross on the phone @SecretaryRoss
— Ruhsar Pekcan (@pekcan) 5 Αυγούστου 2019
«Κατά την επίσκεψη, θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων με τη συμμετοχή των επιχειρηματιών και από τις δύο χώρες και θα εξεταστούν από κοινού οι κλαδικές μελέτες» υπογράμμισε η Πεκάν.
«Σημαντικό βήμα»
Η ίδια τόνισε ότι η επίσκεψη θα φέρει μαζί τις επιχειρηματικές κοινότητες των δύο χωρών και αυτό καταδεικνύει ξεκάθαρα τις προθέσεις της Τουρκίας.
«Θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στον δρόμο για την ενίσχυση των διμερών εμπορικών σχέσεων» πρόσθεσε η Πεκάν.
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ








