Φριντέτ: «Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τον Καλάθη να παίζει» (vid)
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νικ Καλάθη ο Τζίμερ Φριντέτ, τονίζοντας ότι είναι διασκεδαστικό να βλέπει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να παίζει.
Μπορεί ο Τζίμερ Φριντέτ να έχει δική του ομάδα στο «TBT» ωστόσο ο ίδιος δεν παίρνει μέρος, καθώς έχει αναλάβει το ρόλο του προπονητή της ομάδας.
Σε ερώτηση μάλιστα που του έγινε σχετικά με τον αν θα αγωνιστεί φέτος στο παρκέ, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε: «όχι φέτος. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να παίξω. Απλά αποφάσισα να μην το κάνω. Είμαι ο προπονητής».
Πάντως, ο 26χρονος δεν είναι ο μόνος παίκτης του «τριφυλλιού» που συμμετέχει στο «TBT», καθώς και ο Νικ Καλάθης με τη σειρά του βρίσκεται με την ομάδα «Team Hines» στο εν λόγω τουρνουά.
Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, ο Φριντέτ στάθηκε στην παρουσία του αρχηγού των «πρασίνων», τονίζοντας πως ο ίδιος διασκεδάζει με το να τον βλέπει να παίζει.
«Είναι διασκεδαστικό να βλέπω τον Νικ να παίζει. Έχουν μια ομάδα γεμάτη με παίκτες της Euroleague, που είναι πραγματικά καλή. Και εμείς παίξαμε με μια αθλητική ομάδα, που παίρνει ριμπάουντ και σουτάρει καλά.
Και τα επόμενα ματς θα είναι σκληρά. Είναι ωραίο να βλέπω κάποιους παίκτες, που έχω παίξει μαζί τους ή ως αντίπαλος να αγωνίζονται, όπως και νέους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος» ήταν τα λόγια του.
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας


