Με τον Ευρωπαίο επίτροπο αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας
Με τον Ευρωπαίο επίτροπο αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο συναντήθηκε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε στις 11:00 τον κ. Αβραμόπουλο στο υπουργείο Εξωτερικών. «Χαίρομαι πολύ που συναντιόμαστε σε έναν χώρο γνώριμο για μένα. Σου εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία, σε πολύ ενδιαφέροντες καιρούς και σε καλά χέρια» είπε ο κ. Αβραμόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Δένδια.
Στο επίκεντρο της φιλικής και εθιμοτυπικής συνάντησης βρέθηκαν η διαχείριση του μεταναστευτικού, η διασυνοριακή συνεργασία για τη μετανάστευση, η διαχείριση των συνόρων και η επιχειρησιακή στήριξη της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (EBCGA) στην Ελλάδα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με φόντο την απόφαση της Τουρκίας να αναστείλει τη συμφωνία επανεισδοχής με την ΕΕ και την απάντηση της Κομισιόν.
Στη συνέχεια, ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας