Μήνυμα της Ένωσης Παικτών Euroleague για τον μαχητή Κούζμιτς
Ο Όγκνιεν Κούζμιτς βρίσκεται πλέον σε περίοδο ανάρρωσης μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα και η Ένωση Παικτών της Εuroleague θέλησε να του ευχηθεί μέσω ανάρτησης στα social media
Ο Όγκνιεν Κούζμιτς αναδείχθηκε νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, καθώς το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του έχει παρουσιάσει τεράστια σημάδια βελτίωσης.
Ο Σέρβος γίγαντας βρισκόταν σε κώμα μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, όμως το πείσμα του σε συνάρτηση με τις προσπάθειες των ιατρών έχουν θέσει πλέον την υγεία του εκτός κινδύνου.
Ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται πλέον σε περίοδο ανάρρωσης και η Ένωση Παικτών της Euroleague θέλησε να σταθεί δίπλα του, αναρτώντας στο Twitter μήνυμα στήριξης προς τον άτυχο άσο.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τον Όγκνιεν Κούζμιτς να είναι ολοένα και καλύτερα. Του ευχόμαστε να έχει καλή ανάρρωση» έγραψαν χαρακτηριστικά στη δημοσίευση.
- ΟΗΕ: Η ισραηλινή επιδρομή σε φυλακή του Ιράν τον Ιούνιο ήταν έγκλημα πολέμου
- Τροχαία: Συνελήφθησαν 15 οδηγοί και αφαιρέθηκε το δίπλωμα σε άλλους 1.010 – 4.970 παραβάσεις το τετραήμερο στην Αττική
- Ο Τσιτσιπάς έμεινε εκτός κορυφαίας 50άδας μετά από οκτώ χρόνια
- Τσουκαλάς: Ακατανόητη η σπουδή Π. Μαρινάκη να θεωρεί κλεισμένη υπόθεση τις υποκλοπές
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης


