Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, μετά το φιλικό της Τότεναμ με τη Γιουβέντους, ερωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα η ομάδα του να κινηθεί για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ και εμφανίστηκε αινιγματικός.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής των σπιρουνιών τόνισε ότι δεν ξέρει τι γίνεται με την περίπτωση του Ουαλού επιθετικού, ο οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ποκετίνο ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει αν κάνει προσπάθεια για τον παίκτη, αφού δεν είναι και η αρμοδιότητα του κάτι τέτοιο.
«Το είδα στα ΜΜΕ, αλλά δεν γνωρίζω ποιος σύλλογος προσπαθήσει να τον αποκτήσει. Αυτή την στιγμή, δεν έχω κάποια ενημέρωση από τον πρόεδρό μου. Δεν ξέρω αν είμαστε εμείς ή κάποιος άλλος σύλλογος. Δεν είναι η δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.