Ανατροπή με αγορά ΑΦΜ : Στη Basket League μέσω… Κύμης το Λαύριο
Λαύριο και Κύμη έδωσαν τα χέρια και πλέον οι Λαυριώτες θα αγωνίζονται και του χρόνου στην Basket League, αγοράζοντας το ΑΦΜ της ομάδας από την Εύβοια
Η αγωνία για το μέλλον του Λαυρίου φαίνεται να παίρνει τέλος. Υποβιβάστηκε βαθμολογικά, αλλά λόγω όλων αυτών που έγιναν με τον Ολυμπιακό που πλέον θα αγωνίζεται στην Α2, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την παραμονή του Λαυρίου στη Basket League.
Απόφαση την οποία δεν ενέκρινε η ΕΟΚ, χαρακτηρίζοντας την παράνομη, με τους Λαυριώτες να προετοιμάζονται για τη ζωή στην Α2.
Ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννης Ψαράκης, εδώ και καιρό προσπαθούσε να αγοράσει το ΑΦΜ του Χολαργού ώστε να βάλει τέλος στην περιπέτεια της ομάδας του. Η προ ημερών πρώτη κουβέντα με την οικογένεια Θεοδώρου που έχει τις τύχες του Χολαργού στα χέρια της, ήταν άκαρπες.
Τελικά οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε παραγοντικό επίπεδο με το Λαύριο να αγοράζει το ΑΦΜ του Χολαργού και να παραμένει στην Basket League παίρνοντας τη θέση του και παρακάμπτοντας το αυριανό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ το οποίο χάνει επί της ουσίας τη δύναμή του μιας και ο υποβιβασμός του Λαυρίου που θα αποφασίζονταν, δεν ισχύει πλέον.
- Όταν η φιλοζωία γίνεται κίνημα για το περιβάλλον και την κοινωνία
- Στην παγίδα απατεώνων έπεσε 15χρονος – Πώς τον εξαπάτησαν
- Εθνική Ελλάδας: Εντυπωσιάζει η νέα εκτός έδρας εμφάνιση!
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο στα επείγοντα του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος
- Η τρυφερή φωτογραφία του Μπρους Γουίλις αγκαλιά με την εγγονή του
- Απεργία ταξί: Στους δρόμους για 4η ημέρα – Συγκέντρωση στο ΣΑΤΑ και πλάνα για νέες κινητοποιήσεις


