Τσεκάρει Μάλμπασιτς η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Φίλιπ Μάλμπασιτς, που αγωνίστηκε στην Τενερίφη τη σεζόν που πέρασε
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και θα αντικαταστήσει επάξια τον Εζεκιέλ Πόνσε που πέρσι σκόραρε κατά ριπάς.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, όμως υπάρχει στασιμότητα στη μεταγραφή του και η Ένωση κοιτάζει κι άλλες λύσεις. Μία από αυτές λοιπόν φέρεται να είναι και ο Φίλιπ Μάλμπασιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΑΕΚ.
Ο 26χρονος στράικερ που αγωνίστηκε στην Τενερίφη την περασμένη σεζόν, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να αποτελεί την έξτρα λύση στην Ένωση, αν δεν βρει άκρη με τον Ολιβέιρα. Η Τενερίφη στην οποία ανήκει ο Μάλμπασιτς δεν είναι αρνητική στην προοπτική πώλησης του παίκτη, αξιώνοντας ένα ποσό περίπου στις 500 χιλιάδες ευρώ.
Ο Μάλμπασιτς είναι ένας από τους παίκτες που είχε κάνει «κλικ» στον Μαρίνο Ουζουνίδη την περασμένη σεζόν για την επίθεση, με τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς να είναι αυτός που τον είχε προτείνει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος επιθετικός είχε 40 παιχνίδια με την Τενερίφη στην Segunda Divsion και πέτυχε 6 γκολ, μοιράζοντας και 3 ασίστ.
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα
- Κολομβία: Στους 69 οι νεκροί από τη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους
