Αποκαταστάθηκε η πρόσβαση στο Twitter
Το πρόβλημα λειτουργίας του Twitter παρουσιάστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης και διήρκησε σχεδόν μια ώρα.
Το Twitter είναι ξανά προσβάσιμο μετά το πρόβλημα λειτουργίας που παρουσίασε και διήρκησε σχεδόν μια ώρα, με πολλούς χρήστες σε όλον τον κόσμο να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα.
«Εξαιτίας εσωτερικών αλλαγών»
Η εταιρεία ανέφερε ότι η διακοπή λειτουργίας προέκυψε εξαιτίας εσωτερικών αλλαγών διαμόρφωσης, τονίζοντας ότι επιδιορθώνει το πρόβλημα και ότι αποκαθίσταται σταδιακά πλήρως η πρόσβαση στην πλατφόρμα.
Από τις 22:50, ώρα Ελλάδας (19:50 ώρα Γκρίνουιτς), η υπηρεσία είναι προσβάσιμη ξανά, όπως διαπιστώθηκε και από τον γρήγορο έλεγχο που έκαναν δημοσιογράφοι στα γραφεία του Γαλλικού Πρακτορείου στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη.
Η βλάβη παρουσιάστηκε λίγο πριν τις 22:00 ώρα Ελλάδας (19:00 ώρα Γκρίνουιτς).
Πηγή: ΑΠΕ
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
- Μέση Ανατολή: Το Eurogroup προειδοποιεί για παρατεταμένη αστάθεια – Πιέσεις σε ενέργεια και αγορές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 3+1 SOS από Πάφο
- OpenAI: Οι λόγοι που έφεραν την παραίτηση της Καϊτλίν Καλινόφσκι
- Wall Street: Άνοδος μετά τις δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442